PROCEDURA RETUR

și formular

www.ArtemisGift.ro

Produsele comandate online pe www.AtemisGift.ro pot fi returnate in maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestora, fara vreun motiv special. Dreptul cumpărătorului de a returna un produs cumpărat se aplică doar persoanelor fizice, în cazul achizițiilor de la persoane juridice și doar pentru contractele încheiate la distanță. Dacă perioada de reflecție expiră într-o zi nelucrătoare, termenul este prelungit până la următoarea zi lucrătoare.

Conditii retur si procedura necesara
Produsele pot fi returnate, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara invocarea vreunui motiv special. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
Pentru a returna un produs este necesar sa ne informati expres cu privire la decizia de returnare a produsului. Nu este suficient doar să fie trimise produsele înapoi. Completati formularul online de pe site, urmand a fi contactat de un operator in maxim 24h. Daca raspunsul nostru va intarzia, termenul de retur va fi prelungit exact cu numarul de ore ce depasesc cele 24h.

Exceptii de la retur
produse fabricate la comandă sau personalizate în mod clar;
produse tip LEGO cu ambalajul desfacut (folia inlaturata)
suporturi de date sigilate, precum DVD-urile, pe care le-ați desigilat după primire;
conținutul digital, dacă ați început descărcarea sau vizualizarea în streaming.

Returnarea banilor
Furnizorul va inapoia suma cuvenita in cel mult 14 de zile de la data intocmirii Procesului-verbal de receptie a produsului. Suma inapoiata si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, șocuri, murdarie, utilizare inadecvata, urme de umezeala etc.
Rambursarea nu va include taxa initiala de expediere achitata la efectuarea comenzii. Atat in cazul unei livrari standard, cat si in situatia unei livrari non-standard (expres) clientul va suporta toate costurile aferente. De asemenea, returul produsului va fi suportat de clientul care doreste returul. Valoarea returului va fi comunicata odata cu Procesul-verbal de receptie a produsului.

 

Foloseste formularul de retur pentru a putea face o cerere de retur